Dostava

VRIJEME ISPORUKE

Rok za dostavu proizvoda na adresu u Hrvatskoj je 3-6 radna dana. Većina narudžbi se šalje isti dan, tako da ih možete primiti sljedeći dan. U slučaju dostave na adresu u inozemstvu, rok dostave se produljuje sukladno rokovima ugovornih partnera za dostavu pošiljaka i iznosi u prosjeku 5-10 dana.

TROŠKOVI DOSTAVE

Trošak dostave plaća kupac. Za dostavu na adresu u Hrvatskoj trošak dostave iznosi 19 KN s PDV-om. Točan trošak dostave bit će prikazan prije završetka kupnje nakon unosa podataka za dostavu. Kod promotivnih akcija besplatne dostave uvijek vodite računa o datumu valjanosti akcije koji će biti posebno označen.

DOSTAVA PAKETA

Naš ugovorni partner za dostavu paketa je trenutno GLS. Zadržavamo pravo odabira druge dostavne službe u slučaju da se ova narudžba može izvršiti učinkovitije.

PROBLEMI S DOSTAVOM?

Tvrtka koja je dostavila paket odgovorna je za dostavu pošiljke u besprijekornom stanju. U slučaju da je pošiljka tijekom transporta fizički oštećena, uništena ili izgubljena, nedostaje sadržaj ili se na pošiljci vide znakovi otvaranja, kupac je dužan pokrenuti postupak reklamacije dostave kod tvrtke koja je izvršila dostavu. Uvijek nam se možete obratiti za pomoć.

Uvijek nas možete pitati za točno vrijeme isporuke putem maila info@tattoocare.hr

Vaš Tattoo Care,

Take Care!