MAKRA KOZMETIKA

Tvrtka je osnovana 1993. godine u Sloveniji (Europska unija). Nezavisni smo proizvođač proizvoda za njegu kože u obiteljskom vlasništvu. Specijalizirani smo za proizvodnju inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože. Svi naši proizvodi se proizvode  u našim proizvodnim pogonima koji se nalaze u Sloveniji (EU). Koristimo samo najbolje prirodne sastojke od najcjenjenijih dobavljača sirovina iz Europske unije.

TATTOO CARE BREND

TATTOO CARE je MAKRA KOZMETIKA brend. Osnovan je 2016. godine u Sloveniji (EU). Naš primarni cilj bio je proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda za zaštitu kože namijenjenih isključivo za tetoviranu kožu, s obzirom na to da se svi ostali proizvodi na tržištu nisu pokazali prikladnima i dovoljno učinkovitima za njegu tetovirane kože. Nismo htjeli stvoriti samo još jednu kremu, mast ili losion koji pružaju samo osnovnu njegu vanjskog sloja kože. Htjeli smo pružiti više i ponuditi kompletniju i učinkovitiju njegu. Na temelju 30-godišnjeg iskustva u stvaranju i proizvodnji proizvoda za njegu kože i uz pomoć najuglednijih stručnjaka iz područja farmacije i zaštite kože, stvorili smo Tattoo Care liniju proizvoda.

TATTOO CARE MASTI

Tattoo Care masti su visokokvalitetni i visoko učinkoviti proizvodi za njegu kože namijenjeni isključivo za njegu tetovirane kože.  Stvoreni su korištenjem prirodnih sastojaka i pružaju potpunu zaštitu kože i tetovaža. Proizvodi za njegu tetovaža razlikuju se od ostalih proizvoda dostupnih na tržištu. Za razliku od spomenutih proizvoda,  naši proizvodi nisu kreme, proizvodi s maslacem ili losioni. Kao masti, naši proizvodi nude vrhunska svojstva koja obične kreme, maslac ili losioni ne mogu ponuditi. Naši proizvodi aktivno pomažu pri bržoj regeneraciji kože, nude bolju zaštitu vanjskog sloja kože, dublju hidrataciju kože,  a najvažnije od svega, pružaju vam dugotrajniju i potpuniju zaštitu. Sadrže više sastojaka koji njeguju kožu, više vitamina i minerala i vodootporni su. To su neki od vrhunskih svojstava u usporedbi s kremama, proizvodima od maslaca ili losionima.

DOZVOLITE DA SE PREDSTAVIM

Sada kad smo završili s formalnostima, dopustite mi da se predstavim. Moje ime je Jasna i osnivačica sam Tattoo Care brenda. Brend Tattoo Care je danas dio tvrtke Makra Kozmetika koju su osnovali moji roditelji 1993. godine i koja je u punom obiteljskom vlasništvu. Makra Kozmetika specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda za zaštitu kože, što mi je puno pomoglo pri osnivanju Tattoo Care brenda. Sve je počelo nakon što mi je dijagnosticirana skolioza kralježnice. Ako se pitate što je to, skolioza je postranično iskrivljenje kralježnice (u obliku slova S). Zbog tegoba s kojima sam se nosila, morala sam se podvrgnuti opasnoj operaciji kralježnice koja je predstavljala rizik od paralize.  Srećom, sve je prošlo u najboljem redu,  ali nakon operacije mi je ostao ožiljak po cijeloj dužini leđa. Ožiljak mi je jako smetao jer nije bio ugodnog izgleda.

To me dovelo do ideje da prekrijem ožiljak tetovažom. Napravila sam veliku tetovažu koja je zahtijevala dodatnu njegu. Isprobala sam nekoliko masti za njegu tetovaža i moja tetovaža još uvijek nije zacjeljivala u skladu s mojim očekivanjima. Na kraju sam isprobala sve proizvode za njegu tetovaža koje sam mogla pronaći (ukupno 11 proizvoda), a moja tetovaža me je i dalje svrbjela i koža nije dobivala dovoljno hidracije. Da sam sudila prema prijašnjim iskustvima, odustala bih od tetovaža. Moje loše iskustvo s kremama za njegu tetovaža potaknulo me na razmišljanje i navelo me na ideju da razvijem vlastiti proizvod koji će ponuditi potpunu i učinkovitu njegu. Srećom, na raspolaganju sam imala sve što mi je potrebno  jer je moja obitelj već proizvodila masti za zaštitu kože. Njihovim stručnim znanjem i suradnjom s farmaceutima i najboljim tattoo majstorima, stvorili smo visokokvalitetne i učinkovite masti Tattoo Care brenda.