Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Ugovor obvezuje tvrtku i kupca.

Pretplate

Narudžbe se prihvaćaju na https://www.tattoocare.hr poštom i e-mailom: jasna@tattoocare.si Pisani nalog za tvrtke mora sadržavati: naziv tvrtke, točnu adresu za dostavu, kontakt osobu, porezni broj, registracijski broj, telefonski broj. Potpisana narudžbena kupnja ima status ugovora za kupca i prodavatelja.

Certifikat ugovora

Narudžba će biti pohranjena na papiru i elektronički u sjedištu Makra kozmetika d.o.o.

Klijent je dostupan za gledanje na zahtjev, kopija može biti zaprimljena poštom.

Cijene / ugovori

Cijene svih proizvoda uključuju PDV. Prodavatelj je oporeziva osoba. Kod kupnje cijene vrijede za vrijeme potvrde narudžbe. Slike proizvoda su simbolične i ne odražavaju nužno stvarno stanje ponude.

Cijene / općenito

Cijene su u kunama i eurima i primjenjuju se od 1.1.2021 do promjena cjenika ili do prodaje dionica. Sve cijene uključuju 22% poreza na dodanu vrijednost. Zadržavamo pravo na promjene cijena bez prethodne najave zbog tehničkih poboljšanja ili promjena na člancima.

Način plaćanja

Sa karticama, Paypalom ili na pro forma računu.

Dostava

Mi ćemo isporučiti naručenu robu Pošti Slovenije u roku od 1-3 radna dana od primitka narudžbe, inače ćemo vas obavijestiti na e-mail ili telefon. Rok isporuke je od 4-7 dana. Mogućnost plaćanja kupoprodajne cijene na transakcijski račun: SI56. Nakon što primimo uplatu, šaljemo naručenu robu na vašu adresu.

Reklamacije i povratak

Možete se povući iz narudžbe u roku od sedam dana od primitka robe putem obavijesti poštom, e-poštom ili faksom. U roku od sedam dana od primitka možete vratiti naručenu naručenu neoštećenu i neiskorištenu robu. Morate priložiti kopiju fakture. Makra kozmetika d.o.o. če vam vratiti cijelu otkupnu cijenu najkasnije petnaest dana od dana primitka vraćene robe. Nemojte slati / vratiti nam povrat sredstava jer se neće prihvatiti – vratit će se pošiljatelju. Također nećemo prihvatiti predmete s oštećenom ili neispravnom ambalažom i korištenim artiklima. ZAŠTITA PODATAKA: Podaci dobiveni od strane kupca strogo su povjerljivi i tretirani sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o zaštiti skrhnika. Makra kozmetika d.o.o. obvezuje se zaštititi sve osobne podatke. Oni će se koristiti isključivo za slanje informativnih materijala, ponuda, računa i drugih potrebnih komunikacija. U svakom slučaju nećemo proslijediti vaše podatke trećoj strani.

Ostali uvjeti

U slučaju kašnjenja plaćanja, zadržavamo pravo naplate zateznih kamata u skladu sa zakonom o kamatnim stopama i naplatu naknada za podsjećanje i oporavak. Za ostala prava i obveze vrijede primjenjive zakonske odredbe. Svi sporovi rješavat će se uz suglasnost. Ako se sporazum ne može postići, spor će riješiti nadležni sud.

Otkaz ugovora

U slučaju da želite otkazati narudžbu u cijelosti ili djelomično, postoje sljedeće opcije: 1. Nazovite nas ili pošaljite e-mail s potvrdom e-pošte na info@tattoocare.si. U poruci jasno označite pojedine stavke koje otkazujete ili u slučaju otkazivanja cijele narudžbe, jasno navedite ovo jasno u naslovu poruke.

POZOR: prilikom otkazivanja već naplaćenih narudžbi ili fakture, otkupna cijena se smanjuje za 3%. Otkazivanje je moguće do cca. 1 radni dan nakon slanja poruke ili na status “FULFILLED”. Uvjeti i odredbe plaćanja 1. UVJETI PLAĆANJA – Moguće je platiti platom, računom i PayPal sistem. Sve cijene u web trgovini su u EUR i sadrže 22% PDV-a. Možete se upoznati s trgovcem o iznosu PDV po jednoj cijeni.

Zamjena kupljenih proizvoda u maloprodaji

Roba se može razmijeniti unutar 8 dana od datuma kupnje za drugu robu. Ne vraćamo novac. Ne mijenjamo robu koja je oštećena ili vidljiva bilo kakvih drugih nedostataka. Prilikom promjene, pošaljite fakturu.

O tvrtki

Makra kozmetika d.o.o.

Kolodvorska cesta 2, 4000 Kranj
Slovenia, EU
mail: jasna@tattoocare.si
tel: +386 31 752 232