TATTOO CARE Duo Set, 35 g + 35 g

Original price was: 26,98€.Current price is: 24,28€.

Pronadji u poslovnicama BIPA Hrvatska!

Najbolji set zaštite za vaše tetovaže. Napravljen od odabranih prirodnih sastojaka i minerala koji će vam uvelike olakšati iskustvo nakon svježe tetovaže. Savršena kombinacija i za održavanje i njegu vaših postojećih tetovaža. Classic je bila naša prva mast i već ima status legende, a Black Rose je zbog laganog mirisa i buntovnog karaktera postala simbol kulture. Oba proizvoda zajedno su najbolji izbor za vašu tetovažu.

Duo supermoći:

  • Aktivno pomaže vašoj koži u procesu obnove
  • Uklanja iritaciju i crvenilo odmah nakon tetoviranja
  • Dubinski hidratizira vašu kožu i održava živost boje tetovaže
  • Održava svjež i njegovan izgled i vraća koži sjaj
  • Pruža potpuniju i dugotrajniju zaštitu od uobičajenih krema za tetoviranje
  • Dermatološki testirani i napravljeni od prirodnih sastojaka

ZAŠTO ODABRATI TATTOO CARE DUO SET?

Brz odgovor, jer je to naša najbolja kombinacija masti za njegu i zaštitu svježih i postojećih tetovaža. Obje masti u DUO setu su vrhunske kvalitete, izrađene su od prirodnih sastojaka i u cijelosti su proizvedene u našem vlastitom proizvodnom pogonu.

Masti Classic i Black Rose mogu se koristiti na svježim ili postojećim tetovažama. U slučaju svježe tetovaže, pomoći će vašoj koži u procesu obnove te smanjiti iritaciju i crvenilo kože uzrokovano tetoviranjem. U slučaju već postojećih tetovaža, naše masti pomoći će vam da zaštitite i dubinski navlažite dio kože na kojem se nalazi vaša tetovaža. To će vam pomoći da boje vaše tetovaže ponovno postanu intenzivnije, da joj se vrati sjaj i da vaša tetovaža ima njegovan izgled. Odabirom DUO seta dobit ćete dvije vrhunske masti razvijene posebno za zaštitu tetovaža. Uz DUO set možete isprobati obje naše masti i odlučiti koja vam više odgovara. Jedina razlika između obadvije je što Black Rose sadrži nježan miris Aloe vere zbog čega miriše božanstveno, dok Classic nema dodanih mirisa i ima samo nježan miris njenih prirodnih sastojaka.

FAQ – često postavljana pitanja

Razlika između Tattoo Care Classic i Tattoo Care Black Rose masti je u tome što Tattoo Care Classic mast ne sadrži dodatke mirisa i ima samo nježan miris svojih prirodnih sastojaka. Tattoo Care Black Rose mast sadrži lagani, svjež i božanstven miris aloe vere. Obje masti su jednako učinkovite.

Da. Tattoo Care masti razvili su farmaceuti u suradnji s profesionalnim tattoo majstorima. Cilj je bio razvoj visoko učinkovite masti za njegu tetovaže koja se može koristiti od prvog dana. Masti za njegu tetovaže izrađene su od prirodnih sastojaka koji dubinski vlaže vašu kožu i ubrzavaju njezinu regeneraciju, umiruju je i hrane te smanjuju crvenilo izazvano postupkom tetoviranja. Prije prvog nanošenja masti na svježu tetovažu, nježno isperite tetovažu mlakom vodom (bez upotrebe sapuna). Osušite je na zraku ili nježno obrišite papirnatim ručnikom. Čistim rukama nanesite tanak sloj Tattoo Care masti i ponovite postupak najmanje 3 puta dnevno. Budući da je struktura masti gušća od kreme, pokušajte je nanijeti tapkanjem na tetovažu (ostavite je da se na trenutak ugrije temperaturom vašeg tijela) i zatim je lagano razmažite.

Razlika između masti i krema je u strukturi i udjelu sastojaka u njima što utječe na njihovu kasniju upotrebu i prednosti. Masti sadrže više ulja (80 % ulja i 20 % vode), a kreme obično sadrže jednake udjele oba sastojka (50 % ulja i 50 % vode). Zbog veće količine vode kreme se lakše razmazuju (one s najvišim postotkom vode se i najlakše razmazuju) i manje su masne, ali se lakše ispiru i uglavnom štite samo vanjski sloj kože. Masti prodiru dublje u sloj kože koji se naziva derma (gdje se nalazi vaša tetovaža) i učinkovitije ga hrane iznutra, a istovremeno stvaraju zaštitni sloj na vanjskom sloju vaše kože, što joj pomaže da duže ostane vlažna. Zato su masti bolji ovlaživači, djeluju učinkovitije i u većini slučajeva bolja su opcija za vašu tetovažu od krema.

Da. Formulacija masti za njegu tetovaža dermatološki je ispitana za sve tipove kože i može se koristiti na osjetljivoj koži. Za posebno osjetljivu kožu preporučujemo korištenje Tattoo Care Classic jer je razvijen posebno za tu svrhu.

Zbog svoje strukture i prirodnih sastojaka, Tattoo Care Black Rose i Classic toplo se preporučuju za obnavljanje i očuvanje vaših tetovaža. Oni će dubinski hidratizirati vašu kožu i pomoći joj u bržem pomlađivanju. Vaša će tetovaža izgledati osvježeno, sjajnije, a boje će postati življe. Uz redovitu upotrebu možete osigurati da takva ostane duže vrijeme. Međutim, ako su vaše tetovaže previše oštećene (promjena boje), masti će pomoći, ali nemojte očekivati da će vaša tetovaža ponovno izgledati kao nova.

Sve masti Brenda Tattoo Care proizvodi Tattoo Care tim u našoj vlastitoj proizvodnji koja se nalazi u Sloveniji (EU). Tako podržavamo svoj narod i lokalno gospodarstvo te možemo osigurati da svaki proizvod zadovoljava naše stroge standarde kvalitete.