Zaštita osobnih podataka

Vlasnik i upravitelj web stranice www.tattoocare.hr
Službeni naziv tvrtke: Makra kozmetika d.o.o.
Sjedište tvrtke: Kolodvorska cesta 2, Kranj, 4000 Kranj
Zakonski zastupnik: Neđad Grbič
Web stranica: www.tattoocare.hr
E-mail: kozmetika@makra.si

Upotreba, opseg i svrha skladištenja i obrade
Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu održavanja kontakta s kupcima, marketinških informacija putem e-maila, poticanja prodaje, profiliranja kupaca s ciljem ponude prilagođenih sadržaja i proizvoda kupcima putem e-pošte i na web stranicama. Uz poslane elektroničke poruke bilježimo prikaz primljenih poruka na stranici pojedinca te klikove na poveznice u primljenim porukama. Za bolju i ciljaniju ponudu te prilagođavanje daljnjih poruka automatski obrađujemo, analiziramo, profiliramo i procjenjujemo interes naših kupaca za poslane poruke. Ne donosimo automatizirane odluke na temelju snimljenih podataka i kreiranih profila.

Za potrebe obavijesti putem e-maila čuvamo sljedeće podatke:

email adresa,
Ime,
prezime,
Broj telefona
naziv tvrtke
Osobne podatke prikupljamo uz izričitu suglasnost odn pristankom pojedinaca. Privole pohranjujemo zajedno s njihovim sadržajem i sadržajem obrasca s kojim su dobivene.

Iznos
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na području Republike Slovenije i nikada se ne iznose u druge države.

Razdoblje zadržavanja
Do opoziva privole za pohranu i obradu podataka čuvamo prikupljene osobne podatke pojedinaca. U slučaju opoziva privole pojedinca, njegovi osobni podaci bit će odmah i trajno izbrisani.

Ako u našem poduzeću prestanu gore opisane svrhe za koje pohranjujemo i obrađujemo osobne podatke, odmah ćemo trajno izbrisati zbirke podataka čija je svrha prestala.

Podatke o prikazu primljenih poruka i klikovima na linkove u primljenim porukama čuvamo 12 mjeseci nakon slanja poruke.

Kako štitimo prikupljene osobne podatke
Uvijek pružamo samo sadržaj i informacije i nikada ne tražimo brojeve kreditnih kartica ili druge informacije koje bi kibernetički kriminalci mogli zloupotrijebiti. Web stranicu www.tattoocare.hr nalazi na sigurnom web poslužitelju provjerenog pružatelja web usluga. Web stranica redovito ažuriramo. Web stranica je podvrgnuta redovitim sigurnosnim provjerama i zaštitama od strane pružatelja online usluga.

Prikupljene osobne podatke koristimo isključivo u gore navedene svrhe vlastitog marketinga i informiranja korisnika. Podatke ne prosljeđujemo trećim stranama, osim partnerima koji nam pomažu u održavanju web stranice, ali koji su dužni čuvati osobne podatke pod istim uvjetima kao što vrijede za Makra kozmetika d.o.o.

U iznimnim slučajevima, sukladno zakonu, Vaše osobne podatke možemo proslijediti državnim i sigurnosnim tijelima, ukoliko bi ista službeno zatražila prosljeđivanje osobnih podataka.

Individualna prava
Svaki pojedinac može u bilo kojem trenutku zatražiti sljedeće za svoje podatke:

uvid,
ispravak,
potpuno brisanje,
prijenos na drugog pružatelja povezanih usluga,
prekid obrade i skladištenja odn opoziv privole za obradu i pohranu, bez utjecaja na zakonitost obrade koja se temelji na privoli ili izvršio suglasnost do njezina opoziva.
Zahtjev možete poslati e-mailom na kozmetika@makra.si s naznakom „ODJAVA! – prestanak korištenja osobnih podataka” ili pisanim putem poštom na adresu sjedišta društva.

U slučaju da naša tvrtka želi dalje obrađivati ​​osobne podatke u svrhu koja nije svrha za koju su osobni podaci prikupljeni, pružit ćemo pojedincu informacije o toj drugoj svrsi i sve daljnje relevantne informacije koje su dane prije takve daljnje obrade podataka u ovom dokumentu.

Svaki pojedinac, ako smatra da su mu na bilo koji način povrijeđena prava u vezi sa zaštitom njegovih osobnih podataka, može u bilo kojem trenutku podnijeti pritužbu nadzornom tijelu – Informacijskom povjereniku u Republici Sloveniji:
Republika Slovenija, Informacijski povjerenik, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Tattoocare.hr tim poštuje vašu privatnost i sukladno zakonu (Zakon o zaštiti osobnih podataka ZVOP-1, Ur. l. RS br. 86/04 i GDPR) stoga provodi sve aktivnosti zaštite na web stranici www.tattoocare.ht i etičko postupanje s vašim osobnim podacima.

Za sva dodatna pojašnjenja u vezi politike zaštite osobnih podataka u Makra kozmetika d.o.o. možete nam pisati na kozmetika@makra.si

Do opoziva privole za pohranu i obradu podataka čuvamo prikupljene osobne podatke pojedinaca. U slučaju opoziva privole pojedinca, njegovi osobni podaci bit će odmah i trajno izbrisani.