TATTOO CARE Trio Set Small, 40 g + 35 g + 35 g

Original price was: 42,97€.Current price is: 36,52€.

Pronadji u poslovnicama BIPA Hrvatska!

Najkompletniji set zaštite za vaše tetovaže. Proizveden od odabranih prirodnih sastojaka i minerala koji će vam olakšati iskustvo nakon svježeg tetoviranja, održati vašu tetovažu svježom i življom te je zaštititi od sunca i izbljeđivanja. Black Rose, Classic i Sun Protection jedinstveni su proizvodi i svaki ima svoje prednosti, ali pružaju najjaču zaštitu kada se koriste zajedno. Sada možete dobiti najbolju njegu i zaštitu u jednom setu!

Classic and Black Rose supermoći

 • Aktivno potpomaže obnovu vaše kože
 • Uklanja iritaciju i crvenilo odmah nakon tetoviranja
 • Dubinski hidratizira vašu kožu i održava živost boje tetovaže
 • Održava svjež i njegovan izgled i vraća koži sjaj
 • Pružaj potpuniju i dugotrajniju zaštitu od uobičajenih krema za tetoviranje
 • Dermatološki testirano i napravljeno od prirodnih sastojaka

Sun Protection supermoći

 • Visok faktor zaštite od sunca 30+ SPF
 • Zaštita širokog spektra od UVA/UVB sunčevih zraka
 • Dubinski vlaži i hrani kožu
 • Pruža potpuniju i dugotrajniju zaštitu od uobičajenih krema za sunčanje
 • Štiti boje tetovaže od blijeđenja i tetovažu od starenja
 • Čuva živost boja tetovaže i vraća sjaj
 • Dermatološki testirano i napravljeno od prirodnih sastojaka

ZAŠTO ODABRATI TATTOO CARE TRIO SET?

Brz odgovor, jer je to naš najkompletniji izbor sa kojim dobivate sve što vam je potrebno za zaštitu i njegu vaše tetovaže. Sve tri masti u TRIO setu vrhunske su kvalitete, izrađene su od prirodnih sastojaka i u cijelosti su proizvedene u našem vlastitom proizvodnom pogonu.

Masti Classic i Black Rose mogu se koristiti na svježim ili postojećim tetovažama. U slučaju svježe tetovaže pomoći će vašoj koži u procesu obnove te smanjiti iritaciju i crvenilo kože uzrokovano tetoviranjem. U slučaju već postojećih tetovaža, naše masti pomoći će vam da zaštitite i dubinski navlažite dio kože na kojem se nalazi vaša tetovaža. To će vam pomoći da boje vaše tetovaže ponovno postanu intenzivnije, da joj se vratiti sjaj i da vaša tetovaža ima njegovan izgled. U kombinaciji s našom mašću za zaštitu od sunca, koja nudi visoku zaštitu od sunca i dodatnu hidrataciju kože, naš TRIO set je najpotpunija kombinacija za njegu i zaštitu vaše tetovaže.

Ukupno zadovoljstvo i učinkovitost naših masti potvrdili su i naši korisnici. Na temelju recenzija više od 3.200 korisnika na web stranici Amazon.com, naše masti imaju prosječnu ocjenu 4.6 od 5.

FAQ – često postavljana pitanja

Razlika između Tattoo Care Classic i Tattoo Care Black Rose masti je u tome što Tattoo Care Classic mast ne sadrži dodatke mirisa i ima samo nježan miris svojih prirodnih sastojaka. Tattoo Care Black Rose mast sadrži lagani, svjež i božanstven miris aloe vere. Obje masti su jednako učinkovite.

Da. Tattoo Care masti razvili su farmaceuti u suradnji s profesionalnim tattoo majstorima. Cilj je bio razvoj visoko učinkovite masti za njegu tetovaže koja se može koristiti od prvog dana. Masti za njegu tetovaže izrađene su od prirodnih sastojaka koji dubinski vlaže vašu kožu i ubrzavaju njezinu regeneraciju, umiruju je i hrane te smanjuju crvenilo izazvano postupkom tetoviranja. Prije prvog nanošenja masti na svježu tetovažu, nježno isperite tetovažu mlakom vodom (bez upotrebe sapuna). Osušite je na zraku ili nježno obrišite papirnatim ručnikom. Čistim rukama nanesite tanak sloj Tattoo Care masti i ponovite postupak najmanje 3 puta dnevno. Budući da je struktura masti gušća od kreme, pokušajte je nanijeti tapkanjem na tetovažu (ostavite je da se na trenutak ugrije temperaturom vašeg tijela) i zatim je lagano razmažite.

Razlika između masti i krema je u strukturi i udjelu sastojaka u njima što utječe na njihovu kasniju upotrebu i prednosti. Masti sadrže više ulja (80 % ulja i 20 % vode), a kreme obično sadrže jednake udjele oba sastojka (50 % ulja i 50 % vode). Zbog veće količine vode kreme se lakše razmazuju (one s najvišim postotkom vode se i najlakše razmazuju) i manje su masne, ali se lakše ispiru i uglavnom štite samo vanjski sloj kože. Masti prodiru dublje u sloj kože koji se naziva derma (gdje se nalazi vaša tetovaža) i učinkovitije ga hrane iznutra, a istovremeno stvaraju zaštitni sloj na vanjskom sloju vaše kože, što joj pomaže da duže ostane vlažna. Zato su masti bolji ovlaživači, djeluju učinkovitije i u većini slučajeva bolja su opcija za vašu tetovažu od krema.

Da. Formulacija masti za njegu tetovaža dermatološki je ispitana za sve tipove kože i može se koristiti na osjetljivoj koži. Za posebno osjetljivu kožu preporučujemo korištenje Tattoo Care Classic jer je razvijen posebno za tu svrhu.

Zbog svoje strukture i prirodnih sastojaka, Tattoo Care Black Rose i Classic toplo se preporučuju za obnavljanje i očuvanje vaših tetovaža. Oni će dubinski hidratizirati vašu kožu i pomoći joj u bržem pomlađivanju. Vaša će tetovaža izgledati osvježeno, sjajnije, a boje će postati življe. Uz redovitu upotrebu možete osigurati da takva ostane duže vrijeme. Međutim, ako su vaše tetovaže previše oštećene (promjena boje), masti će pomoći, ali nemojte očekivati da će vaša tetovaža ponovno izgledati kao nova.

Sve masti Brenda Tattoo Care proizvodi Tattoo Care tim u našoj vlastitoj proizvodnji koja se nalazi u Sloveniji (EU). Tako podržavamo svoj narod i lokalno gospodarstvo te možemo osigurati da svaki proizvod zadovoljava naše stroge standarde kvalitete.